Emil Larsen fanget i løgn efter fan-hyldest

Emil Larsen havde ikke lyst til at sige tak for opbakningen, selvom fansene sang hans navn. Fold sammen
Læs mere

OBs medrejsende fans gjorde deres bedste for at række hånden ud og vise Emil Larsen, at det ikke er alle den fynske klubs tilhængere, der ikke kan lide ham.

Men den 23-årige kantspiller har tilsyneladende opgivet at forbedre sin relation til fansene, som han kom på voldsom kollisionskurs med efter sidste weekends kamp, hvor han erklærede, at fansene ikke kunne lide ham - og han heller ikke kunne lide dem.

Eller også har han bare ikke længere modet til at interagere med dem - heller ikke selv om hans del af interaktionen kunne begrænse sig til et klapsalve som tak for opbakningen.

I hvert fald valgte han at gå direkte i omklædningen efter OBs 2-1 sejr ude over FC Nordsjælland, selvom udeholdets fans sang hans navn.

Bagefter afviste han, at han havde gjort noget anderledes end normalt.

»Sådan gør jeg altid. Det har slet ikke noget med min udtalelse at gøre. Sådan gjorde jeg for 10 kampe siden, og sådan gjorde jeg i dag,« sagde Emil Larsen.

Men tilsyneladende kneb det med hukommelsen for Emil Larsen. TV3 Sport kunne efterfølgende med en række klip fra tidligere kampe dokumentere, at han ved adskillige lejligheder havde deltaget i ritualet, hvor spillerne efter kampen går ned til fansene og klapper ud til dem som tak for opbakningen.

OB-træner Ove Pedersen roste fansene for deres forsøg på at genetablere en fornuftig relation til Emil Larsen:

»De fans, der var her i dag, gav ham en fantastisk opbakning. De forstod, at vi har markeret os – også udadtil, og nu kan vi ikke gøre andet end at arbejde på at få Emil i topform igen,« sagde træneren.

Men for hovedpersonen er sagen tilsyneladende ikke lukket.

»Det ved jeg ikke. Nu må vi se. Vi har hjemmebane næste gang, og så må vi se til den tid, men ærligt talt bruger jeg ikke så meget tid på det. Det rører mig ikke så meget.«

Håber du, det er lagt bag jer?

»Selvfølgelig håber jeg det, men jeg tror, I bruger mere tid på det, end jeg gør,« sagde Emil Larsen og fastslog på ny, at han gerne vil væk fra OB, hvis han får mulighed for at prøve sig selv af på et højere niveau.