EM-spiller fortsætter karrieren i Silkeborg-Voel

Når denne håndboldsæson er afsluttet, skifter Anna Sophie Okkels fra SK Aarhus til Silkeborg-Voel.

Når sæsonen er spillet færdig, stopper SK Aarhus som håndboldklub i kvindernes bedste håndboldrække. Nu har Anna Sophie Okkels (i grønt) fundet en ny klub efter sommerferien. Scanpix/Ole Nielsen Fold sammen
Læs mere

SK Aarhus-profilerne er en efter en ved at finde nye steder at spille håndbold, når Aarhus-klubben efter denne sæson drejer nøglen om på grund af dårlig økonomi.

Mandag meddeler Anna Sophie Okkels, at hun har skrevet en toårig kontrakt med Silkeborg-Voel KFUM, hvor hun glæder sig til at fortsætte karrieren fra den kommende sæson.

- Hele setuppet i Silkeborg-Voel tiltaler mig meget og virker som det helt rigtige sted for mig.

- Det virker utrolig professionelt, den måde man driver klubben på, og så har de en rigtig dygtig træner i Jakob Andreasen og nogle gode spillere.

- Det glæder jeg mig meget til at blive en del af, siger Anna Sophie Okkels til klubbens hjemmeside.

Bagspilleren var i december med til at spille Danmark i semifinalen ved EM i Sverige.

I Silkeborg-Voel glæder træner Jakob Andreasen sig over at kunne råde over landsholdsspilleren i de kommende år.

- Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække en så dygtig spiller som Anna Sophie Okkels. Hun er sulten, arbejder hårdt og har en masse fysik.

- Trods det, at hun ikke er så gammel, har hun efterhånden opbygget en stor erfaring, som er altafgørende, når kampene spidser til.

- Ud over at være en af Danmarks bedste venstrebacks, passer Anna Sophie Okkels også rigtig godt ind på holdet med sin positive attitude og sociale karakter, fortæller Jakob Andreasen.

Den 26-årige landsholdsback begynder på sit tiende semester på medicinstudiet og bliver boende i Aarhus, hvor hun bor på kollegie og nyder sit studiemiljø.

/ritzau/