EM-holdet træner på Tottenhams anlæg før semifinale

Pierre-Emile Højbjerg vil være i vante omgivelser, når Danmark tirsdag træner på Tottenhams anlæg.

Pierre-Emile Højbjerg og det danske fodboldlandshold rykker tirsdag ind på Tottenhams træningsanlæg. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når det danske fodboldlandshold tirsdag skal lave de afgørende forberedelser til onsdagens EM-semifinale mod England, bliver det på storklubben Tottenhams træningsanlæg i udkanten af det nordlige London.

Her træner Danmark tirsdag aften fra klokken 18.30 engelsk tid og en time frem.

Det fremgår af mediekalenderen hos Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa).

Normalt træner landsholdet på kampstadion dagen før kampe i udlandet. Men det er ikke muligt tirsdag, da semifinalen mellem Italien og Spanien i lighed med Danmarks semifinale spilles på Wembley.

Derfor var det danske landsholds oprindelige plan i tilfælde af en semifinaleplads at træne i Helsingør tirsdag inden afrejsen til England. Men det bliver altså nu på Tottenhams anlæg i stedet.

Derfor er mandagens solbeskinnede træning i Helsingør den sidste på dansk grund under EM. I tilfælde af en dansk finaleplads bliver landsholdet i England frem til søndagens finale.

I England bliver der tale om en træning i vante omgivelser for Pierre-Emile Højbjerg, der på klubplan er tilknyttet Tottenham. Også Christian Eriksen har tidligere haft sin daglige gang på anlægget i storbyens udkant.

/ritzau/