EM-dansker sparket ned i Malmö-avancement i CL-kvalen

Anders Christiansen lagde op til et mål, da Malmö FF fik 1-1 i Riga, men midtbanespilleren måtte senere udgå.

Cheftræner Jon Dahl Tomasson måtte se Anders Christiansen forlade banen i anden halvleg, da Malmö FF tirsdag gæstede Riga FC i Champions League-kvalifikationen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Fabian Bimmer/Reuters
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Landsholdsspilleren Anders Christiansen var tirsdag med til at spille Malmö FF videre i kvalifikationen til gruppespillet i Champions League.

På udebane mod Riga FC fik det svenske hold 1-1, og dermed er Malmö videre efter en 1-0-sejr på eget græs for en uge siden.

Men det samlede avancement til anden kvalifikationsrunde kom med en pris for den danske EM-spiller, der blev sparket ned i anden halvleg og måtte forlade banen.

Anders Christiansen blev ramt af hjemmeholdets venstreback Ritvars Rugins, der kom med udstrakte ben ind i en tackling af danskeren.

Christiansen havde tidligere i kampen lagt op til Antonio Colak, da kroaten efter en halv time bragte de svenske gæster foran. Et fysisk spillende Riga-hold fik udlignet til 1-1 efter en time.

Anders Christiansen var denne sommer en del af den danske EM-trup, men den 31-årige midtbanespiller kom ikke i aktion for landstræner Kasper Hjulmands succeshold, der nåede semifinalen.

Allerede fire dage efter semifinalenederlaget til England var han på banen for Malmö og scorede et mål i en 4-0-sejr over Sirius i den bedste svenske fodboldrække.

Malmö FF, der har Jon Dahl Tomasson som cheftræner, skal i anden kvalifikationsrunde møde enten HJK Helsinki eller Buducnost.

/ritzau/TT