Ekspert forventer sejr til Brøndby

Birger Peitersen, fodboldekspert på DR, forventer, at Brøndby tager sig sammen i aften og besejrer oprykkerne fra Lyngby i ly af den dårlige stemning og krisesnakken.

Brøndby spiller fodbold op ad bakke for tiden ikke mindst efter 0-5-lussingen på SAS Arena, hvor FC Midtjylland var nådesløs.

At alt dog kommer så vidt, at Brøndby taber til Lyngby på hjemmebane i aften, det kan fodboldekspert Birger Peitersen ikke forestille sig.

»Jeg forventer en trodsreaktion. Det bør nederlaget og den seneste periodes negative medieomtale afføde,« siger Birger Peitersen.

Ansættelsen af en mentaltræner og 21 udekampe uden sejr er nu faktorer, der vidner om krise.

B.T. skrev endvidere i går, at cheftræner Tom Køhlert ikke længere har travlt med at lægge afstand til René Meulensteen, den hollandske talentudvikler, der i sidste sæson havde ansvaret ude på Vestegnen. Hvilket endte i resultatmæssig tumult.

Meulensteen påpegede blandt andet, at der var klikedannelser i Brøndby-truppen. Ligesom de unge og ældre spillere ikke altid kom overens.

Tom Køhlert vil dog ikke gå ind i en yderligere debat om, hvor problemerne er størst men konstaterer bare, at moralen ikke er god nok.

Ogsåøkonomisk står det skidt til i Brøndby. Store spillerlønninger og en bred trup på 31 mand er årsager til de røde tal på bundlinjen. Om end Brøndbys administrerende direktør Per Bjerregaard fortæller, at det er helt bevidst med store omkostninger i kampen for sportslig genrejsning.

Uagtet den megen negative omtale, eksempelvis forårsaget af den tidligere Brøndby-spiller, der til Tips-bladet udtaler, at spillerne ikke kan lide hinanden, vurderer fodboldekspert Birger Peitersen, at det nok skal gå i hvert fald i aften mod oprykkerne fra Lyngby.