Ekslandsholdsspiller bliver assistent i Team Esbjerg

Tidligere landsholdsspiller Mette Meldgaard er blevet trænerassistent i Team Esbjerg på en toårig kontrakt.

Læs mere
Fold sammen

Mette Meldgaard bliver atter en del af håndboldverdenen. Fredag meddeler Team Esbjerg, at klubben har ansat den pensionerede håndboldspiller som trænerassistent på en toårig kontrakt.

Meldgaard indstillede i 2012 en aktiv karriere, der blandt andet bød på 75 landskampe og tre Champions League-titler med Slagelse.

Nu skal hun indgå i et samarbejde med cheftræner Jesper Jensen på kvindeholdet i Primo Tours Ligaen. Det bliver i en kombination med jobbet som advokatfuldmægtig.

»Da Jesper Jensen ringede til mig og spurgte, om det kunne være noget for mig at blive assistenttræner, havde jeg allerede i flere år tænkt på, hvordan jeg kunne bruge min erfaring fra håndboldbanen i praksis.«

»Nu glæder jeg mig bare til at deltage i et spændende håndboldprojekt, være med til at bygge et nyt hold og bidrage til at skabe en vinderkultur.«

»Jeg er nok mest den detaljeorienterede træner, der arbejder på det individuelle niveau, mens Jesper med sin trænererfaring har det store overblik,« siger Mette Melgaard til klubbens hjemmeside.

/ritzau/