Ehlers ender måltørke med punktum i Winnipeg-sejr

Nikolaj Ehlers scorede til 4-1 kort før tid, da Winnipeg Jets sejrede på hjemmebane i NHL mod San Jose Sharks.

Winnipeg: Efter en forrygende start på NHL-karrieren har der været lidt mere stille omkring det danske ishockeytalent Nikolaj Ehlers.

Pointkontoen har ikke haft samme raketfart som tidligere på sæsonen, men natten til søndag dansk tid fandt 19-årige Ehlers igen vej til netmaskerne.

I hjemmekampen mod San Jose Sharks tog den danske forward den sidste spænding ud af opgøret, da han scorede til 4-1 med under tre minutter tilbage af kampen.

Det var Ehlers' første mål i 14 kampe og det sjette i alt i sæsonen efter 38 kampe.

Han står desuden noteret for syv assist, men her skal man også en måneds tid tilbage for at finde den seneste.

Danskeren fik et lille kvarter på isen mod San Jose, og det blev til fire skudforsøg, hvoraf det ene endte i netmaskerne.

Mindre succes var der for de to andre danskere, som var i kamp nogenlunde samtidig.

Frans Nielsen blev noteret for en assist for New York Islanders, men det hjalp intet i udekampen mod Pittsburgh Penguins.

Assisten kom ved en reducering til 2-5, hvilket også blev kampens resultat.

Mikkel Bødker var som vanligt et stort aktiv i Arizona Coyotes angreb, da holdet gæstede Edmonton Oilers.

Med syv afslutninger var han holdets mest skydende i kampen, men det blev ikke til mål i den ordinære tid for danskeren, som måtte se holdet tabe 3-4 efter straffeslagskonkurrence.

Her leverede Bødker ellers varen med en scoring på sit straffeslag, men hans holdkammerater kunne ikke gøre ham kunsten efter, og så snuppede Edmonton sejren.

/ritzau/