Efter Riddersholm-exit: Vendsyssel udpeger ny sportsdirektør

Vendsyssel FF har fundet sin nye sportsdirektør efter Glen Riddersholms hurtige og overraskende exit kort før jul.

Valget er faldet på Ole Nielsen, som kommer til oprykkerklubben med 10 års erfaring fra Superligaen fra klubber som Sønderjyske, Viborg FF og Randers FC.

»Jeg er rigtig glad og stolt over at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Ole Nielsen til stillingen som sportsdirektør. Ole kommer med mange års erfaring fra Superligaen og har et særdeles godt netværk nationalt som internationalt. Hertil kommer en stor fodboldfaglighed, samt en flot track-record fra bl.a. sit tidligere job i SønderjyskeE,« udtaler bestyrelsesformand Jacob Andersen til Vendsyssel FF's hjemmeside.

Den nye sportsdirektør siger, at han glæder sig til at sætte sig til rette i sportsdirektøren, og starter i jobbet med det samme.

»Jeg glæder mig rigtig meget til opgaven og til at komme i gang igen, efter jeg stoppede i Randers FC. Vendsyssel FF har udviklet sig enormt meget de seneste år, og er klub som hele tiden er under udvikling, med en ambitiøs aktionærkreds i ryggen. Hertil kommer også, at der er tale om et lokalt projekt, hvilket jeg som nordjyde er stolt over at blive en del af,« siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Opdateres...