Efter remis mod sekundahold: Zidane roser sit mandskab

Real Madrid fik kun 2-2 hjemme mod Fuenlabrada, men træner Zinedine Zidane var tilfreds.

Zinedine Zidane havde for første gang i lang tid Gareth Bale til rådighed, da Real Madrid hjemme mødt Fuenlabrada. Reuters/Wolfgang Rattay/arkiv Fold sammen
Læs mere

Madrid. Mens Real Madrids fans og de spanske medier var lidet imponerede over mestrenes remis mod lilleputten Fuenlabrada tirsdag aften, var cheftræner Zinedine Zidane anderledes positiv.

- Jeg er ikke irriteret over præstationen, tværtimod, lyder det fra den franske træner efter 2-2-kampen i pokalturneringen.

Real Madrid havde vundet 2-0 på udebane og er således videre, men holdet kom i problemer mod Fuenlabrada, som til dagligt spiller i Spaniens tredjebedste række.

Gæsterne førte 1-0 ved pausen, og kun en indskiftning af tilbagevendte Gareth Bale afværgede problemerne. Bale lavede et smukt oplæg til udligningen og var også arkitekten bag 2-1-målet - begge sat ind af Borja Mayoral.

En fejl midt på banen i slutminutterne førte til, at Fuenlabrada kunne score til 2-2 og få et flot resultat med hjem fra Bernabeu.

Det har ført til kritik af Real Madrid, som i forvejen er inde i en spillemæssig krise, men til Zidanes forsvar skal det siges, at han havde sparet stort set hele sin normale startopstilling til kampen.

Keylor Navas var klar igen efter en skade og startede i mål, men ellers bestod holdet af reserverne Mateo Kovacic, Nacho, Theo Hernández og Dani Ceballos samt flere unge reserveholdsspillere.

Derfor overraskede det ikke Zidane, at kampen blev svær.

- Det var forventet. Vi spillede en god kamp, bedst i anden halvleg. Det er ikke let for spillerne, hvoraf mange ikke har spillet på det seneste på grund af skader, og flere på holdet var ungdomsspillere, siger træneren.

- Det vigtigste for os var at komme videre. Selvfølgelig kan vi spille bedre. Vi er Real Madrid, så kravene er altid høje, men jeg er glad.

/ritzau/