Efter massiv kritik: Dommeren svarer igen efter derby

 

Mads Kristoffer-Kristoffersen erkender, at der blev taget nogle forkerte beslutninger under kampen mellem FCK og Brøndby.

Helt præcist i forbindelse med det straffespark, FCK fik i første halvleg.

Selve straffesparket holder han dog fast i, var der.

»Jeg ser et puf fra Gammelby på N'Doye. Derfor er der straffespark,« siger Mads Kristoffer-Kristoffersen til TV3 Sport.

Efterfølgende sparkede Robert Skov bolden i kassen, men han ramte bolden to gange.

Derfor skulle målet have været annulleret, men det blev godkendt. Og Mads Kristoffer-Kristoffersen erkender, at det var en fejlkendelse.

»Der er ikke tvivl om, når vi ser den fra vinklen bag målet, er det dårligt dommerarbejde. Der skal dømmes indirekte frispark til Brøndby, for han rammer den to gange,« siger Mads Kristoffer-Kristoffersen og fortsætter:

»Det ben der vender ud mod linjedommeren er det han rammer med. Linjedommeren havde heller ikke kunnet se det. Det eneste, der kunne have hjulpet, er VAR,« siger Mads Kristoffer-Kristoffersen.

Og det var ikke den eneste situation, der skabte vrede blandt de mange fans. Det samme gjorde en duel mellem Denis Vavro og Simon Hedlund, hvor mange mente, der skulle dømmes frispark til Brøndby.

Det gjorde Mads Kristoffer-Kristoffersen ikke, og efter kampen holder han fast i, at den dom var korrekt.

»Jeg ser ikke noget ulovligt puf, der skulle give et frispark til Brøndby. For mig at se en fair duel. Jeg vil stadig sige, det er fortsat spil,« siger Mads Kristoffer-Kristoffersen.