Efter konflikt: Englands landstræner vil udtage Sterling igen

Den engelske kantspiller Raheem Sterling er tilbage på træningsbanen for Englands landshold efter uro.

Den engelske kantspiller Raheem Sterling (tv.) er tilbage på træningsbanen for Englands landshold, efter at han skabte uro i lejren, der førte til, at han blev droppet fra truppen til torsdagens kamp mod Montenegro. Carl Recine/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Når England møder Montenegro torsdag aften i en EM-kvalifikationskamp, bliver det uden kantspilleren Raheem Sterling på banen.

Tidligere på ugen blev han nemlig vraget fra truppen som følge af uro i træningslejren.

Nu siger Englands landstræner, Gareth Southgate, at han ikke vil tøve med at udtage Sterling på søndag, når England skal spille mod Kosovo. Det skriver BBC.

»Vi er kommet videre. Den måde, som Sterling har trænet på, har været eksemplarisk«, siger Southgate.

Onsdag sagde Southgate, at han ikke troede, at Sterling var videre begejstret for managerens beslutning om at droppe ham til kampen.

»Han er med i gruppen, og det er det vigtigt. Han er en stor del af det, vi gør - det har han været, og det vil han fortsat være,« siger Southgate.

»Sterling vil være med på sidelinjen under kampen (torsdag aften, red.). Han er tilbage på holdet på træningsbanen, og han nyder at spille fodbold.«

Striden i den engelske træningslejr opstod mandag, hvor Sterling kom op at toppes med holdkammeraten Joe Gomez.

Mindre end 24 timer forinden havde det slået gnister mellem de to under søndagens Premier League-kamp, hvor Sterling og resten af Manchester City-holdet tabte til Liverpool - og Gomez.

Sterling, der tidligere har spillet for Liverpool, fortsatte uenighederne med Gomez i forbindelse med mandagens landsholdstræning.

Sterling skrev tirsdag på Instagram, at stridsøksen mellem ham og Gomez er begravet.

»Joe og jeg har talt ud og er kommet videre. Vi er i en sport, hvor følelserne får frit løb, og jeg er mand nok til at indrømme, at følelserne løb af med mig.«

»Vi forstår begge, at det var en fem til ti sekunders episode. Ting er sket, og vi er klar til at komme videre. Lad os ikke gøre en større ting ud af det,« skriver Sterling.

England møder Montenegro torsdag klokken 20.45.

/ritzau/