Dyr pris for Atlético-sejr: Godin mister tre tænder

Diego Godin måtte forlade banen i begyndelsen af anden halvleg mod Valencia efter kollision med målmand.

Diego Godin forlader banen søndag aften med tre tænder færre, end han havde ved kampstart. Scanpix/Gabriel Bouys Fold sammen
Læs mere

Atlético Madrid tog søndag en vigtig sejr på 1-0 i topopgøret hjemme mod Valencia, men sejren blev ekstra dyr for Atletico-forsvareren Diego Godin.

Klubben fortæller ifølge nyhedsbureauet AFP, at Godin mistede tre af sine tænder, da forsvarsstjernen stødte sammen med Valencia-målmand Neto i opgøret.

Det var i forbindelse med et frispark, der kom ind i Valencia-feltet i begyndelsen af anden halvleg, at de to spillere stødte sammen. Godin måtte efterfølgende forlade banen, mens han blødte voldsomt fra munden.

Uruguayaneren skal opereres i løbet af de nærmeste dage efter at have mistet tre tænder i overmunden, og derfor er han aktuelt ikke til rådighed for klubben. Hvor længe Godin må sidde ude, melder klubben ikke noget om.

Dermed er det usikkert, om han kommer på banen i næste uge, når Atletico Madrid møder FC København i den første af to 16.-delsfinaler i Europa League.

Angel Correa scorede Atleticos mål i sejren over Valencia, og vinderne af opgøret er nu ni point foran Valencia på tredjepladsen og ni point efter Barcelona på førstepladsen.

/ritzau/