Duncan: Pokalsejr vil være det største i AGF-karrieren

For Morten "Duncan" og Steffen Rasmussen vil en sejr i Parken torsdag være et karriere-højdepunkt.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For første gang i 20 år har AGF mulighed for at vinde et trofæ, når holdet torsdag tørner sammen mod FC København i pokalfinalen i Telia Parken.

AGF har ikke været i en pokalfinale, siden holdet i 1996 vandt 2-0 i finalen over Brøndby, og for angriber Morten "Duncan" Rasmussen vil en sejr torsdag være det største i hans tid som AGF-spiller.

- At vinde pokalfinalen vil være det største i min AGF-karriere. Det vil være kæmpestort, men det er ikke fordi, at jeg stopper karrieren, hvis vi vinder, siger angriberen.

Morten "Duncan" Rasmussen startede sin karriere i AGF, hvor han spillede fra 2002 og fire år frem. Siden har han været i en række andre klubber, før han i januar blev hentet tilbage til Aarhus-klubben.

Pokalkampen bliver ligeledes en af karrierens største for den 33-årige målmand Steffen Rasmussen, der har spillet i AGF siden 2002.

- Jeg er lidt forsigtig med at sige, hvor højt kampen rangerer, men det er klart, at vinder vi i morgen, er det virkelig stort og det største, jeg har prøvet i AGF. Det kan blive rigtigt stort. Vi skal bare sørge for at vinde i morgen, siger målmanden.

AGF kan ellers ikke prale af at have haft en god sæson. Klubben ligger næstsidst i

ligaen med kun 26 point, mens FCK topper Alka Superligaen med 56 point.

Torsdag er ligaen glemt.

Her møder begge mandskaber op med masser af selvtillid efter en stribe positive resultater i pokalturneringen.

Billetterne til finalen er revet væk, og for første gang i 18 år er pokalfinalen udsolgt.

Mere end 18.000 AGF-fans har købt billetter, og både angriberen og målmanden er glade for den store opbakning.

- Jeg glæder mig til at se Parken være klædt i AGF?s farver. Det bliver en stor oplevelse, og der bliver helt sikkert gang i den, siger Steffen Rasmussen.

- Det er fedt og dejligt, at selv om der har været dårlige tider, har vi stadig den gode opbakning. De er der 100 procent for os, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Finalen i DBU Pokalen spilles torsdag klokken 17 i Parken.

/ritzau/