Dudek til Real Madrid

De spanske mestre fra Real Madrid har indgået en aftale med den tidligere Liverpool-keeper Jerzy Dudek. Polakken præsenteres fredag.

Jerzy Dudek var den store helt, da Liverpool i 2005 vandt Champions League. De to seneste sæsoner har den polske målmand dog været henvist til bænken i den engelske klub, og derfor kom det som lidt af en overraskelse, da spanske Real Madrid torsdag annoncerede Dudek som ny målmand i kongeklubben.

Jerzy Dudek, der i 2005 reddede Andrej Sjevtjenkos straffespark i Champions League-finalen, skal fredag gennemgå et lægetjek, før han vil blive præsenteret omkring middagstid. Den 34-årige polak skal dog ikke forvente sig megen spilletid, da de nykårede spanske mestre fortsat råder over Iker Casillas mellem stængerne.

Real Madrid, hvor Bernd Schuster i den kommende sæson sidder på trænerbænken, har i sommerpausen købt de to forsvarsspillere Christoph Metzelder og Pepe samt den argentinske angriber Javier Saviola. Ifølge sportsavisen Marca har klubben også afgivet et bud på Barcelonas Andres Iniesta. Han afviser dog at skifte til ærkerivalerne fra hovedstaden.

/ritzau/