Drop Google: Nu har Zlatan sin helt egen søgemaskine

Læs mere
Fold sammen

Zlatan Ibrahimovic er kendt som en af de største personligheder i fodboldens verden, og nu har han fået sin helt egen internetsøgemaskine, hvor du kan finde ud af alt, hvad der er værd at vide om den svenske stjerne.

Det er firmaet SweetPop, der står bag den Google-inspirerede søgemaskine zlaaatan.com. Søgemaskinen er en hyldest til den 33-årige målmaskine, og den gør det muligt at finde ud af alt omkring den karismatiske svensker.

»Vores søgemaskine er forbundet til Google, men alle søgeresultaterne er Zlatan-relaterede,« siger Andreas Killander, der er er kreativ direktør ved firmaet bag søgemaskinen, til den franske sportsavis L'Equipe.

»Hvis du skriver Ferrari, så finder du information om Ferrari og Zlatan. Hvis du søger på en opskrift, så får du en Zlatan-burger. Zlatan er et idol. Han er verdenskendt, og det er grunden til, at vi valgte ham.«

Zlatan Ibrahimovic, der i sin tid bekræftede sit skifte til Paris Saint-Germain ved at udtale »Jeg kender ikke rigtigt Ligue 1, men Ligue 1 kender mig«, har altid været en kontroversiel herre, men han har intet med søgemaskinen at gøre.

Andreas Killander fortæller nemlig, at man ikke har spurgt fodboldspilleren om lov, men at de håber, at han ser det som en sjov gimmick.

Nøjagtig ligesom på Google, så er der en 'Jeg føler mig heldig'-knap. Forskellen er bare, at den på zlaaatan.com hedder 'I'm feeling Zlatan' (Jeg føler mig Zlatan, red.), og den tager dig direkte ind på PSG-angriberens Wikipedia-side.

This template (BMExternalArticleBundle:Content\ExternalArticle:Embedded/small.html.twig) should be overridden!