Drogba udstillede Brøndbys krise

Spillere som Didier Drogba, Frank Lampard og Ricardo Cavalho er ikke hverdagskost på Brøndby Stadion og bliver det næppe heller i den nærmeste fremtid.

Derfor var det om at nyde øjeblikket, da Chelseas stjerner i går var på et sjældent besøg om end det gjaldt en venskabskamp.

Selve resultatet af kampen var naturligvis aldeles underordnet, eftersom Chelsea blot forbereder sig til den engelske sæson, som går i gang senere i denne måned, mens Brøndby har væsentlig vigtigere ting at tænke på i den danske Superliga. Det blev understreget af, at Brøndby skiftede seks af sine ti markspillere ud i pausen, mens Chelsea kun i glimt spillede med mere end halv kraft.

Kampen vil derfor især blive husket for nogle flotte aktioner fra Didier Drogba, som kunne have resulteret i en væsentlig større engelsk sejr. Men det blev ved de to mål fra den sorte perle. Først et hovedstødsmål efter en god times spil, da Stephan Andersen lavede et af sine mange drops ved at tabe en duel i det lille felt. Det gav så også omgående debut til 21-årige Michael Tørnes i målet.

Men lige lidt hjalp det, da Drogba fem minutter før tid helt uhindret hamrede bolden ind bag den nye unge keeper fra kanten af målfeltet. På den måde sørgede Drogba alene for, at der er høvlet syv mål ind på Brøndby på godt to døgn, uden at de blågule selv har scoret. Det går ikke så godt på Vestegnen i disse dage.

Brøndby Chelsea 0-2 (0-0)

0-1: Didier Drogba (62. minut)

0-2: Didier Drogba (85.)

Tilskuere: 22.767