Drogba sænkede Brøndby

Brøndby tabte tirsdagens træningskamp hjemme mod Chelsea med 0-2. Begge kampens mål blev sat ind af afrikanske Didier Drogba.

Ikke uventet var Chelseas verdensstjerner for stor en mundfuld for Brøndbys kriseramte SAS Liga-mandskab, da de to hold mødtes i en træningskamp på Brøndby Stadion tirsdag aften.

Der var tale om London-holdets sidste test inden Premier League-opstarten i den kommende weekend, og derfor stillede holdet med profiler som Frank Lampard, Ashley Cole og Didier Drogba fra start. Englænderne tog dog tilsyneladende en lille smule let på tingene i begyndelsen, og måske derfor fulgte Brøndby godt med i første halvleg, hvor begge hold spillede sig til fine scoringschancer.

Efter godt en times spil kunne de blå-gule imidlertid ikke holde stand længere. Målmand Stephan Andersen fik ikke bokset en høj bold ind i straffesparksfeltet væk, og så var Drogba på pletten og gjorde det med hovedet til 0-1.

Brøndby havde mod slutningen af kampen et par gode muligheder for at udligne, men det blev Didier Drogba, der med et mål fem minutter før tid fik lov at sætte punktum for kampen.

/ritzau/