Drømmestart af Juventus

Juventus vendte tilbage til Serie A med en storsejr på 5-1 over Livorno, som var uden Martin Bergvold.

Juventus fik et fantastisk comeback i Serie A efter et år i skammekrogen i den næstbedste række. Hjemme på Det Olympiske Stadion i Torino vandt de zebrastribede lørdag aften hele 5-1 over Livorno efter 1-0 ved pausen. Franske David Trezeguet var helt ustyrlig og nettede tre gange, mens nyindkøbet fra Udinese, Vincenzo Iaquinta, scorede to mål efter sin indskiftning.

David Trezeguet indledte scoringen efter et kvarters spil, og med tyve minutter tilbage af kampen omsatte Vincenzo Iaquinta et straffespark begået mod ham selv. Kampen eksploderede i de sidste fem minutter, da først Iaquinta med en enkelt scoring og Trezeguet med to mål bragte værterne på 5-0, inden Massimo Loviso reducerede for gæsterne, som var uden danske Martin Bergvold.

Juventus spillede i sidste sæson i Serie B, efter at klubben blev degraderet på grund af sin rolle i den italienske Calciopoli-skandale. Det betød en massiv spillerflugt, og klubben hører ikke til de absolutte favoritter i kampen om det italienske mesterskab.

I lørdagens anden kamp i Serie A spillede Lazio 2-2 hjemme mod Torino.

/ritzau/