Drømmemål overrasker FC Helsingør-angriber

Helsingørs Nicolas Mortensen scorede et drømmemål mod FCM, som hovedpersonen var meget overrasket over.

Nicolas Mortensen scorede et flot mål for FC Helsingør mod FC Midtjylland. Scanpix/Henning Bagger
Læs mere
Fold sammen

Nicolas Mortensen kom i fokus fredag aften på MCH Arena.

FC Helsingørs nummer 11 leverede nemlig et decideret drømmemål, da oprykkeren FC Helsingør gæstede FC Midtjylland på MCH Arena i Alka Superligaen.

Angriberen tog chancen fra omkring 30 meter kort inde i anden halvleg, og det gav pote, da skuddet sejlede i kassen bag en sagesløs Jesper Hansen i FCM-målet.

Nicolas Mortensen var efter 1-2-nederlaget overrasket over, at bolden sejlede i mål.

- Jeg så, at Jesper Hansen var ude af målet, og så greb jeg bare muligheden. Jeg panikkede fuldstændig i situationen og nåede slet ikke at tænke, siger FC Helsingør-angriberen.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at det kom bag på mig, at den gik ind. Mine holdkammerater jublede faktisk før mig, siger Nicolas Mortensen.

Angriberen var ikke bleg for at kalde det karrierens bedste mål.

- Det var det bedste mål i min karriere indtil videre. Det er sjovt at tænke på, at det bedste mål er et mål, hvor man ikke tænker så meget over det i skudøjeblikket, siger Nicolas Mortensen.

Nicolas Mortensen, der i sommerens transfervindue kom til FC Helsingør fra Fremad Amager, giver den daglige skudtræning æren for drømmemålet.

- Baggrunden for et mål som dette er måske, at vi træner skudtræning rigtig meget. Vi sparker rigtig meget på mål til træning, siger Nicolas Mortensen.

- Til hver eneste træning skal vi afslutte hele tiden. Ellers kommer trænerne efter os, siger FC Helsingør-angriberen.

FC Helsingørs spydspids har nu scoret i to kampe i træk, da han i sidste runde scorede det andet mål i 2-0-sejren over Silkeborg.

Det var samtidig 23-årige Nicolas Mortensens tredje mål i denne sæson i Alka Superligaen.

/ritzau/