Dortmund-træner gider ikke mere - vil ud af sin kontrakt

Læs mere
Fold sammen

Jürgen Klopp kan være færdig i den klub, han har vist sit store engagement i i de seneste syv år. Det skriver Bild, der mener, at Klopp ikke længere ønsker at være cheftræner for Dortmund.

Jürgen Klopp skulle angiveligt have bedt Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke om at få opsagt den aftale, der reelt løber til sommeren 2018, da Klopp ifølge Bild føler sig udbrændt efter syv år og tre titler i klubben.

Den populære træner ønsker først og fremmest at tage en pause fra fodbolden, men ønsket om en opsigelse åbner med det samme også op for spekulationerne om Jürgen Klopp og Premier League.

Det for mange overraskende ønske kommer angiveligt i kølvandet på flere måneders gnidninger mellem Dortmund-toppen og Klopp, der også havde et sammenstød med sin tidligere anfører Sebastian Kehl, da Dortmund tabte 1-3 til Gladbach.

Det har fået Klopp til at sige stop. Og han ønsker nu at holde sig et sabbatår, inden han muligvis tager videre på det togt, der længe har været spekuleret i: En tur til en af de allerstørste klubber i Europa.

Imens er Dortmund næsten på plads med Klopps afløser. Ligesom da Klopp stoppede i Mainz, vil det også i Dortmund blive Thomas Tuchel, der overtager. Tuchel har ellers længe været tæt på trænerjobbet i kriseramte Hamburger SV, men nu ser Dortmund altså ud til at stjæle ham for snuden af nordtyskerne.