Don Ø støtter Thorning i klubfejde

Flemming Østergaard. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ovenpå Helle Thorning-Schmidts besøg på Brøndby Stadion søndag aften blev statsministeren beskyldt for at have svært ved at finde ud, hvilket fodboldhold hun egentlig holder med.

Tilbage i 2003 sagde hun nemlig i et socialdemokratisk medlemsblad, at hun holdt med FC København. Og derfor klinger det hult, når man så 11 år senere fører sig frem som fuldblods-Brøndbyfan og endda er med i omklædningsrummet.

Det førte således til en ret ophedet debat på Facebook, om Helle Thorning-Schmidt bare forsøgte at fiske stemmer, når hun skiftesvis bekendte sig til det ene og siden det andet af de to store fodboldhold i og omkring København.

Men nu får hun opbakning fra en noget uventet kant. Den tidligere bestyrelsesformand, direktør og meget andet i FC København, Flemming Østergaard, giver på sin Facebook-væg støtte til statsministeren.

»Ret skal være ret, Helle har vist mig den glæde at komme til min fødseldagsreception og afskedsreception, ligesom hun ved flere lejligheder har været til arrangementer i PARKEN. MEN HUN HAR ALDRIG LAGT SKJUL PÅ, AT HUN ER BRØNDBY-FAN,« fastslår den tidligere FCK-boss med råbende versaler.

Helle Thorning-Schmidt er opvokset i Ishøj, der som bekendt ligger på den københavnske vestegn, ganske tæt på Brøndby.

Men hun bor i dag med sin familie på Østerbro.