Dommer afviser forsoningsmøde i sag om sexvideo

Karim Benzema har bedt om at møde Mathieu Valbuena, som han angiveligt har afpresset. Dommer har afslået mødet

Læs mere
Fold sammen

Real Madrids Karim Benzema har bedt om et møde med Mathieu Valbuena, hans holdkammerat fra det franske landshold, som Benzema angiveligt har været med til at afpresse med videomateriale, der viser Valbuena og hans kæreste have sex.

Men det bliver ikke til noget.

- Forespørgslen om en konfrontation er blevet afvist den 22. december, oplyser anklagerens kontor til nyhedsbureauet AFP.

Et møde mellem de to parter kunne ellers ifølge Benzemas advokat, Alain Jakubowitz, føre til, "at sagen ikke bliver trukket i langdrag."

Benzema er blevet udelukket fra det franske landshold, så længe sagen står på, hvilket med al sandsynlighed betyder, at han ikke kommer med på det franske hold til EM på hjemmebane.

Han blev den 5. november anklaget for at medvirke til at afpresse og planlægge at begå en kriminel handling mod Valbuena.

Valbuena har sagt, at materialet, der viser ham have sex, var på en stjålen mobiltelefon.

Benzema har afvist alle anklager, men han kan stå over for en op til fem års afsoning i fængsel, hvis han bliver fundet skyldig.

Angiveligt skulle Karim Benzema have opfordret Mathieu Valbuena til at betale et beløb til en af afpresserne, der også er en af Benzemas barndomsvenner. Opfordringen skulle være sket i den franske landsholdslejr den 5. oktober.

Lyon-spilleren Valbuena har sagt, at Benzema indirekte har rådet ham til at betale beløbet, der er blevet krævet for at levere materialet tilbage til ham.

/ritzau/AFP