Dolberg med genial assist i uafgjort mod Sisto i Europa

19-årige Kasper Dolberg satte Ajax i gang mod Celta Vigo i et Europa League-opgør, der sluttede 2-2.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vigo. To af Danmarks største fodboldtalenter Pione Sisto og Kasper Dolberg stod torsdag over for hinanden i et opgør mellem Celta Vigo og Ajax Amsterdam i Europa League.

De hollandske gæster fra Ajax var foran ad to omgange, men det lykkedes værterne fra Celta Vigo at udligne til slutresultatet 2-2.

19-årige Kasper Dolberg markerede sig midtvejs i første halvleg, da han splittede Celta Vigos midtbanekæde med et træk gennem benene på en fremadstormende modspiller.

Dolberg sendte straks bolden videre til holdkammeraten Hakim Ziyech, der bragte Ajax i front med 1-0.

Den unge danske komet havde ikke meget mere at byde ind med torsdag aften. Pione Sisto gjorde derimod ofte opmærksom for på sig selv for Celta Vigo med sine skarpe driblinger.

Sisto havde et par udmærkede skudforsøg, og efter en halv time var gæsternes Joël Veltman tilsyneladende så frustreret, at han fejede benene væk under danskeren. Det resulterede i et gult kort.

På det tidspunkt havde Andreu Fontas udlignet til 1-1 for Celta Vigo.

Efter pausen bragte Ajax sig atter foran, men Fabián Orellana sørgede med en scoring for 2-2.

Daniel Wass blev sparet i opgøret frem til et kvarter før slutfløjt, hvor han blev sendt på banen for Celta Vigo.

Ajax topper gruppe G med syv point for tre kampe, mens Celta Vigo følger efter med fem point. Standard Liege har to point, mens Panathinaikos indtager sidstepladsen med et enkelt point.

I gruppe K fik Pierre-Emile Højbjerg en advarsel, da Southampton på udebane blev slået 1-0 af Inter. Det var Inters første sejr i tredje forsøg i gruppespillet i Europa League.

/ritzau/