Dolberg: Jeg skulle have scoret tre mål mere

Kasper Dolberg scorede på straffespark, men var også uheldig med et stolpeskud, da Ajax slog FCK 2-0.

Kasper Dolberg scorede sikkert på straffespark mod FC København. Det var Jores Okore, der begik straffesparket mod danskeren. Det er dog ikke situationen på billedet. Scanpix/John Thys Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg ville gerne have scoret mere end én gang i Ajax' 2-0-sejr over FC København i Europa League.

Det var chancerne nemlig til, mener den 19-årige dansker, som scorede på straffespark, men også ramte stolpen og brændte på et frit skud foran mål

- Det var ikke en toppræstation fra min side rent fodboldmæssigt. Jeg synes, jeg skulle have scoret tre mål mere, og det ville jeg gerne have haft med, men alt i alt går det jo i plus.

- Vi skulle i hvert fald have scoret en mere for at have lukket kampen helt, tilføjer danskeren om den samlede 3-2-sejr.

Det var i første halvlegs overtid, at Dolberg første gang rørte på sig, da han kæmpede sig ind foran Jores Okore og blev nedlagt i straffesparksfeltet.

Efterfølgende scorede han sikkert med et fladt og hårdt spark.

- Jeg fik en bold af Hakim Ziyech, og så var Jores egentlig foran mig, men så kom jeg ind foran ham og ville til at sparke på mål, og så var der et eller andet, der ramte mig og gjorde, at jeg væltede.

- Jeg tror, det ville være for meget at sige, at jeg var stærkere end Okore, men lige i den situation var jeg hurtigere.

- Jeg har vundet retten til at sparke straffespark. Vi har brændt en del straffespark i Europa League og i Æresdivisionen, så jeg tror, det var min tur.

- Det var mit første straffespark, men jeg regner ikke med, det var mit sidste, siger Dolberg.

Straffesparket var resultatet af en total Ajax-dominans. Dolberg mener, at planen med at stresse københavnerne lykkedes til fulde gennem hele kampen.

- Jeg synes, vi spillede bolden fint rundt, og vi fik dem ud at løbe en del mere, end vi gjorde i København.

- Vi sad også godt på dem, når vi mistede bolden, og på den måde kunne vi blive ved med at holde presset på dem.

- Jeg synes ikke, det var en mindre god præstation af FCK, vi var bare lidt ekstra gode, siger Dolberg.

Han scorede også i København i sidste uge, da Ajax tabte 1-2 i Parken.