Dobbelt op for Toblerone-mand

Albasini vinder etapesejr nummer to og viser sin momentvise storform på hjemlig asfalt i kantonerne og kuk-urets hjemland Fold sammen
Læs mere

Michael Albasini snuppede endnu en etapesejr i Romandiet Rundt efter en rodet finale.

Han er ikke aktiv på de sociale medier. Og har det med at komme ud af vinterdvalen hen i april for at vinde sine løb. Meget gerne på hjemlig asfalt.

Torsdag gentog Michael Albasini bedriften fra dagen forinden, da han oversprintede QuickStep-kometen Julian Alaphilippe for dermed at tage sin anden etapesejr i World Tour-etapeløbet Romandiet Rundt.

Albasini cementerede dermed ikke bare sin storform, men også sin aktuelle førerposition i det schweiziske løb, hvor den 34-årige Orica-Greenedge rytter kører i den gule førertrøje.

Med sin sejr nummer to i løbet øgede Albasini i kraft af 10 bonussekunder også sit forspring til den forsvarende vinder, Team Skys Chris Froome, der dog stadig må tilskrives favoritværdighed, når løbet i de kommende dage rammer de største udfordringer.

Tinkoff-Saxos danske rytter, Jesper Hansen, der onsdag blev ramt af løbslægens bil efter en skandaløst uheld, stillede til start og kom helskindet i mål.