Dobbelt op for Breschel i Luxembourg

Så sent som i april var Matti Breschel udsat for et voldsomt styrt i Flandern Rundt og måtte tage til Danmark for at få plejet et sæt voldsomme hudafskrabninger. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Matti Breschels skadesmareridt fortoner sig efter ny etapesejr og førertrøje i Tour de Luxembourg.

Efter en sæson med flere skader og tilbageslag er der for alvor kommet medvind og momentum for Matti Breschel.

Den 29-årige dansker var således hurtigste mand for anden dag i træk, da han vandt tredje etape i Tour de Luxembourg og dermed overtog Breschel løbets gule førertrøje.

Matti Breschels triumf falder på et sted, hvor sejrstørken længe har gjort cykellivet en anelse goldt og trist for talentet, som i karrieren kan fremvise to VM-medaljer og stribevis af fine resultater på sit cv.

De seneste år har modgang, skader og sygdom dog gang på gang forhindret Matti Breschel i at  forløse sine kvaliteter og 2014 blev heller ikke nogen undtagelse, da en vildtflyvende madras i Tour of Oman sendte danskeren i asfalten med 70 km/t og i klassikeren Flandern Rundt, måtte Team Tinkoff-Saxo-rytteren også bide i brostenene.

Efter en længere løbspause har Breschel først for nylig fået gang i hjulene igen. Men ganske magtfuldt, som resultaterne fra lilleputlandet indikerer.

Tour de Luxembourg slutter søndag og Team Saxo-Tinkoff kollega Michael Mørkøv har også budt ind på en fremtrædende placering.