DK4 vil gerne fortsætte samarbejdet

Selvom DK4 sandsynligvis bliver sendt helt ud af ringen, når Mikkel Kessler næste gang bokser for at forsvare VM-bælterne, bryder tv-stationen ikke med Team Palle.

Med snilde og Hans Henrik Palms mange millioner i ryggen lykkedes det mandag Mogens Palle at kringle sig ud af, at DK4 uden videre kan sende fra Mikkel Kesslers næste kassekamp på dansk grund.

»Vi blev meget paf, for vi havde intet hørt fra Team Palle. Og det undrer mig da, når vi har et samarbejde,« siger sportschef på DK4, Ib Søby, der dog gerne fortsætter samarbejdet med landets bedste boksestald, med hvem kontrakten gælder til udgangen af 2009.

»Speedway og professionel boksning er DK4s fyrtårne. Boksningen er med til at placere os i danskernes bevidsthed. Vi har masser af politiske og kulturelle programmer, men de nicheprogrammer får jo ikke samme høje seertal som sportsbegivenhederne.

Vi ved godt, at der er mange aktører på banen, men vi vil gå langt for at bevare boksningen.«

Ib Søby erkender, at løbet er kørt, hvad angår Kessler-Andrade-kampen.

»Vi har ingen aftale med Palm Promotions, så han kan frit forhandle. Men vi må spørge os selv om, hvorvidt kontrakten med Team Palle er lavet skudsikkert nok. Der tegner sig et billede af, at en aftale ikke er en aftale. Hvad sker der, når Rede Zam Zam om to år bliver et rigtigt stort navn? Skal vi så ud i det her igen? Vi må have have en afklaring,« siger Ib Søby.