Djokovic viser ingen tegn på skadet skulder i US Open-sejr

Novak Djokovic er klar til fjerde runde i US Open, hvor han skal møde den tidligere mester Stan Wawrinka.

Den forsvarende US Open-mester i tennis Novak Djokovic er videre til fjerde runde i dette års turnering efter en sejr på 6-3, 6-4, 6-2 over den useedede Denis Kudla.

Op til kampen var der skrevet og talt en del om, at Djokovic muligvis døjer med en skulderskade. I sin forrige kamp modtog han behandling flere gange, og ifølge Djokovic har problemet indvirket på hans serv og baghånd.

Men i kampen mod Kudla, som blev spillet natten til lørdag dansk tid, så verdensranglistens etter ud til at være fri for smerter.

Djokovic fik point på 81 procent af sine førsteserver. Han afværgede også samtlige syv muligheder, hans amerikanske modstander havde for at bryde.

Kudla, der som følge af regnvejrsafbrydelser også spillede kamp torsdag, bragte en utrolig energi med sig ind på banen. Han havde også flere slag, som så ud til at overraske Djokovic, men amerikaneren var tydeligvis overmatchet.

Djokovic er nu blandt de sidste 16 spillere.

Næste modstander er den tidligere vinder af US Open Stan Wawrinka, som i en tidligere kamp fredag slog Paolo Lorenzi fra Italien.

/ritzau/Reuters