Dirk Kuyt vender hjem til Feyenoord

Ni år efter, at han forlod klubben, vender 34-årige Dirk Kuyt tilbage til Feyenoord, hvor han spillede tidligere i sin karriere. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Dirk Kuyt spillede fra 2003 til 2006 i den hollandske klub. Her blev det til 101 kampe og 71 mål i Æresdivisionen. Efter seks år i Liverpool gik turen i 2012 til Fenerbahce, men nu vender den fortabte søn altså hjem til klubben, hvor karrieren for alvor tog fart.

»Når som helst, det er muligt, ser vi Feyenoord i fjernsynet, og i alle årene har vores børn rendt rundt i Feyenoord-trøjer. Dette skifte er fantastisk for mig, men lige så fantastisk for min familie, at vi vender hjem til Holland og vores favoritklub,« siger Dirk Kuyt til Feyenoords hjemmeside.

Selvom kontrakten kun lyder på et enkelt år, vækker aftalen stor begejstring i klubben:

»Det er en stor dag for Feyenoord. Vi er lykkelige for, at Dirk vender hjem til os. Jeg er sikker på, han får stor værdi. Vi har kun skrevet en etårig kontrakt, men det siger intet om begge parters intentioner,« siger teknisk direktør i klubben, Martin van Geel, og afviser altså ikke, at aftalen kan blive forlænget.

Feyenoord ligger i øjeblikket på en tredjeplads i den hollandske Æresdivision - 16 point efter førerholdet, PSV Eindhoven.