Didier Deschamps er tilfreds efter fransk nullert

Frankrigs landstræner glæder sig over, at hans hold sikrede førstepladsen i gruppe A med 0-0 mod Schweiz.

Didier Deschamps er tilfreds med Frankrigs indsats i gruppe A. Scanpix/Franck Fife
Læs mere
Fold sammen

Lille. Det franske fodboldlandshold har ikke været helt oppe at ringe spillemæssigt ved EM på hjemmebane.

Landstræner Didier Deschamps er dog tilfreds med indsatsen i gruppe A, hvor Frankrig søndag sikrede førstepladsen med syv point efter 0-0 mod Schweiz i Lille.

- Vi skulle sikre førstepladsen, og det gjorde vi, så missionen er fuldført, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Didier Deschamps så sit hold ramme overliggeren tre gange i kampen, men schweizerne var ikke dårlige.

- Teknisk set lavede det schweiziske hold nogle fine ting, men vi havde de største chancer. Hvis vi havde været lidt mere kliniske eller heldige, kunne vi have vundet.

- I forhold til at kontrollere skal vi gøre det lidt bedre, så vi kan undgå at skulle forsvare så meget, lyder analysen fra Frankrigs landstræner.

Mens Frankrig skal møde en gruppetreer fra en af de andre puljer i ottendedelsfinalerne, skal Schweiz op mod nummer to i gruppe C, hvilket bliver enten Tyskland, Polen eller Nordirland.

Schweiz' landstræner, Vladimir Petkovic, er tilfreds med, at det for første gang i historien lykkedes for schweizerne at gå videre fra gruppespillet ved EM.

- Nu må vi se, hvem vi skal møde, og så er vi klar til det. Vi kan stå imod stærke modstandere, og vi har stadig tid til at forbedre os, siger han.

Albanien slutter som nummer tre i gruppe A med tre point og kan håbe på at gå videre som en af de fire bedste gruppetreere.

Rumænien er helt færdig ved EM efter 0-1-nederlaget til albanerne.

/ritzau/