DHF lukker Klavs Bruun-sagen ned

team-tvis-holstebro-skjern-lig

Disciplinærinstansen i Dansk Håndbold Forbund vil ikke straffe Klavs Bruun Jørgensen, der siden onsdag aften har været i massiv modvind, efter Team Tvis Holstebro-træneren råbte 'bøsse' efter Skjern-spilleren Daniel Svensson i en kamp i slutspillet.

Det skriver DHF i en pressemeddelelse fredag formiddag.

»Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. Division har overvejet, om instansen af egen drift skal åbne en sag mod træner Klavs Bruun Jørgensen i anledning af en udtalelse fremsat over for spiller Daniel Svensson under kampen mellem Team Tvis Holstebro og Skjern Håndbold den 22. april 2015.«

»Udtalelsen er ikke indberettet af hverken dommere, observatør eller modstanderklub og -spiller. Disciplinærinstansen kan tage sager op af egen drift, og efter fast praksis sker det kun i ekstraordinære tilfælde. På det foreliggende grundlag har instansen besluttet, at der ikke skal åbnes en sag af egen drift,« skriver Dansk Håndbold Forbund i pressemeddelelsen.

Den meget omtalte episode mellem Klavs Bruun Jørgensen og Daniel Svensson udspillede sig i første halvleg, da Svensson forlod banen med et smil på læberne, efter han havde fået direkte rødt kort for en brutal tackling i ansigtet på Tvis-spilleren Peter Balling.

Klavs Bruun Jørgensen overtager jobbet som landstræner for det danske kvindelandshold til sommer.