Derfor modtager Wozniacki stor tennispris

Caroline Wozniacki havde en minderig tirsdag ved Grand Slam-tennisturneringen Australian Open i Melbourne.

Først spillede hun sig via sejr på 7-6, 6-2 over Taylor Townsend videre til en interessant andenrunde-kamp mod den tidligere verdensrangliste-etter Victoria Azarenka, og dernæst modtog hun den prestigefyldte pris »Ambassador of the Year«, der hver år uddeles af International Tennis Writers Association.

»Ligesom Roger Federer, som vi har tildelt samme pris hos herrespillerne, er hun en superb ambassadør for tennissporten. Begge forstår at deres gode samarbejde med medierne hjælper dem, journalisterne og deres sport,« siger Sebastian Fest, der er såkaldt co-president i ITWA, og tilføjer:

»I mange år har Roger Federer brugt masser af tid på at tale med medierne på tre sprog. Caroline Wozniacki har også givet sig masser af tid til medierne. Ikke mindst det seneste år.«

I motivationen for at Caroline Wozniacki hædres med den prestigefyldte pris, er der endvidere lagt vægt på, at hun i i fjor vendte tilbage til verdensranglistens top-10, at hun spillede sig i US Open-finalen og at hun i forbindelse med sin gennemførelse af New York Marathon i november rejste et større pengebeløb til velgørenhed.