Der er et hul i Bendtners forklaring

Nicklas Bendtner har tilsyneladende svært ved at huske helt præcist, hvad der skete, da han sparkede løs på en dør til et fitness-center i det luksuriøse lejligheds-kompleks uden for London, hvor den danske Arsenal-angriber bor.

Nicklas Bendtner Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På Instagram har den danske landsholdsspiller Nicklas Bendtner offentliggjort en forklaring, hvor han husker, at han bare var i badebukser og havde medbragt håndklæde, da han forsøgte at tiltvinge sig adgang:

»Efter vores middag havde vi alle lyst til en natlig svømmetur i mit gym, så vi skiftede til shorts og tog håndklæder med ned«.

»Vi kom derned, og der ændrede mit nøglekort farven fra rød (låst) til grøn (åben), men døren forblev lukket«.

»Vi troede, døren sad fast, så vi prøvede at åbne den, og det forårsagede noget skade, skriver Bendtner blandt andet.«

Men optagelserne fra overvågningskameraet viser en stadig festklædt Nicklas Bendtner, der gentagne gange forsøger at sparke døren ind.

»Nicklas er rigtigt ked af, at det der er sket i et privat boligkompleks er blæst sådan op. Manden betaler selvfølgelig for de skader, der er sket, siger Nicklas Bendtners PR-agent Elisa Lykke«

Hun har ikke selv set den overvågningsvideo som The Sun har offentliggjort og ikke umiddelbart nogen forklaring på misforholdet mellem optagelserne af den festklædte Nicklas Bendtner, der forsøger at trænge ind gennem døren og forklaringen om, at han og vennerne allerede skulle have klædt om til badebukser.