Denver Broncos genindsætter Peyton Manning som starter

Når Denver Broncos indleder Super Bowl-jagten, bliver det med en klarmeldt Peyton Manning som starter igen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tidligt i årets NFL-sæson pådrog den aldrende stjernequarterback Peyton Manning sig en fodskade. Den holdt ham på sidelinjen helt indtil sidste spillerunde for Denver Broncos.

Mange snakkede om, at Manning måske var færdig. Og da erstatningen Brock Osweiler stille og roligt drev holdet videre mod en slutspilsplads, blev der sået tvivl om, hvorvidt Manning ville få sin plads igen.

Den tvivl har klubbens cheftræner nu banket i jorden.

På Denver Broncos' hjemmeside skriver klubben, at cheftræner Gary Kubiak har meddelt holdet, at Peyton Manning kommer til at starte på banen, når man 17. januar indleder slutspillet.

I den sidste grundspilskamp mod San Diego Chargers havde Brock Osweiler det meget svært, og da en sejr så ud til at kunne glippe, fik Manning comeback.

Han fik styr på holdets offensiv og førte blandt andet an i et 80 yard-drive, der ledte til et touchdown, som var med til at sikre sejren på 27-20.

Sejren var vital, fordi den gav Denver topseedning i slutspillet. Dermed har Peyton Manning og holdkammeraterne hjemmebane hele vejen frem til en eventuel Super Bowl.

Som topseedet er Denver Broncos oversidder i første slutspilsrunde. Afhængigt af hvilke hold der går videre fra første runde, kan Denver komme til at møde Houston Texans, Kansas City Chiefs eller Pittsburgh Steelers.

/ritzau/