Den fortabte søn vender hjem: Torres starter inde mod Real Madrid

Fernando Torres modtog stående ovationer fra 45.000 tilhængere, da han søndag blev præsenteret i sin gamle klub. Fold sammen
Læs mere

Det er syv og et halvt år siden, at Fernando Torres forlod sin barndomsklub Atlético Madrid. Onsdag aften vender han tilbage i en af de største kampe, man kan spille for Los Rojiblancos - et derby mod storebror fra Madrid.

45.000 tilskuere var klar til at modtage Fernando Torres, da han søndag blev præsenteret på Vicente Calderon. Et tydeligt tegn på, at klubbens tilhængere ikke har glemt, hvad 'El Nino' engang præsterede i Madrid. Fra hans debut i 2001 som bare 17-årig, og til han i 2007 forlod klubben, nåede angriberen at spille 214 kampe og score 82 mål.

Det er dog lang tid siden nu, og efter hvad Torres har præsteret siden da, med undtagelse af hans første udlandsophold i Liverpool, så kunne spanieren måske ikke have forventet så fornem en velkomst. Men den 30-årige angriber har ikke mistet sit omdømme i sin gamle klub, hvor træner Diego Simeone tror på, at Torres har, hvad der skal til.

»Torres har trænet med Milan, spillet 10 kampe dér og har trænet med os i nogle dage. Han starter inde. Havde jeg ikke troet, at han var i stand til at nedbryde modstanderens defensiv, ville jeg ikke bruge ham,« udtaler argentineren ifølge AFP.

Torres, der i en alder af blot 19 år blev skænket anførerbindet i Atlético, er blevet hentet hjem på en lejeaftale fra netop AC Milan. Aftalen gælder indtil slutningen af næste sæson og kom i stand, efter Madrid-klubben sendte Alessio Cerci den anden vej.

Onsdagens møde med Real Madrid er det første kvartfinaleopgør i Copa del Rey og sættes i gang kl. 21. Returopgøret spilles otte dage senere.