Del Piero funklede for Juventus

Alessandro Del Piero scorede to gange, da Juventus besejrede Lazio 3-2 på udebane i en underholdende kamp i den italienske Serie A.

Han er gentagne gange blevet dømt færdig, og alderen er da heller ikke med Alessandro Del Piero. Men den 33-årige Juventus-veteran spiller stadig blændende med mellemrum, og lørdag aften blev han matchvinder i Juventus' 3-2 sejr på udebane over Lazio i Serie A. Med sejren konsoliderer Torino-klubben sin tredjeplads i ligaen efter Inter og Roma.

Gæsterne kom foran efter en halv times spil ved ligatopscorer David Trezeguet, men Lazio svarede hurtigt igen og udlignede fem minutter senere på angriberen Goran Pandevs hovedstød.

I anden halvleg var det tid for Del Piero at brillere. Angriberen, som kun var med i startopstillingen, fordi Vincenzo Iaquinta var ramt af influenza, blev to gange sendt af sted i venstre side, og begge gange scorede han usvigeligt sikkert med venstrebenet. Kort før tid reducerede Goran Pandev med sit andet mål for Lazio.

I lørdagens anden kamp i Serie A vandt hjemmestærke Catania 2-0 hjemme over Udinese, der dog fortsat ligger nummer fire.

/ritzau/