Deisler stopper karrieren

Bayern Münchens midtbanespiller Sebastian Deisler gider ikke at spille fodbold mere. Han indstiller karrieren i en alder af bare 27 år.

Så gider Sebastian Deisler ikke mere. I en alder af bare 27 år har Bayern Münchens teknisk stærke midtbanespiller valgt at indstille sin karriere. På et tidspunkt blev han udråbt til tysk fodbolds største talent, men karrieren blev hele tiden forstyrret af alvorlige knæskader, som satte sit præg på både fysikken og psyken.

- Det var ikke en beslutning, som jeg har truffet over nat. Jeg har ikke længere tillid til mit knæ, og jeg føler ikke længere glæde ved at spille fodbold, sagde Sebastian Deisler tirsdag på et pressemøde i München.

I en længere periode spillede han ikke fodbold på grund af psykiske problemer, og selv om han netop har kæmpet sig tilbage efter endnu en alvorlig knæskade, har han altså ikke længere mod på at fortsætte.

Sebastian Deisler får ikke opløst sin kontrakt, men den bliver i stedet sat på standby, og hvis han på et tidspunkt igen skulle få lyst til at spille, så kan han aktivere sin kontrakt igen. Den oprindelige kontrakt med Bayern München løb frem til sommeren 2009.

/ritzau/