Debut til Jørgensen i Fiorentina-sejr

Martin Jørgensen kom efter en længere skadespause for første gang i denne sæson på banen for Fiorentina. Holdet vandt 3-0 over Siena og er nummer to i Serie A.

Martin Jørgensen fik for første gang i sæsonen spilletid for Fiorentina, da holdet søndag vandt 3-0 over Siena i det italienske Serie A.

Jørgensen, der har døjet med en betændt hofte i flere måneder, kom ind i slutningen af kampen og nåede at få et kvarters spilletid inden slutfløjtet. Per Krøldrup måtte derimod se til fra bænken. Sejren sender florentinerne op på ligaens andenplads, fire point efter topholdet Inter.

Og mens det kører for Fiorentina, sejler det en smule for Milan. Det kan godt være, at holdet er forsvarende Champions League-mestre, men i den hjemlige Serie A er der ikke megen guldglans over milanesernes spil. Således tabte de rød- og sortstribede 0-1 til upåagtede Empoli, og det endda hjemme på Stadio Giuseppe Meazza. Gæsternes Luca Saudati stod for kampens enlige scoring, der sender Milan ned på en delt 11. plads i tabellen.

/ritzau/