De er høje i Aberdeen

Efter torsdagens 4-0 sejr over FC København vil Aberdeen investere i nye spillere. Ikke mindst efter at have trukket en indbringende modstander i tyske Bayern München.

"Tiden er inde til at investre i et fodboldhold, når man er oppe at ringe," konstaterede Aberdeens direktør Willie Miller efter at skotterne torsdag sendte FC København ud af UEFA Cuppen.

Det er unægtweligt nye toner fra en klub, der ellers har været vant til at skulle kæmpe sig fri af nedrykning og ellers holde fogeden fra døren pågrund af anstrengt økonomi.

Derfor er der da også udsigt til, at manager Jimmi Calderwood får tilført midler, som vil gøre det muligt for Aberdeen at holde på profiler som Barry Nicholson, Jamie Langfield, Zander Diamond, Chris Clark og Michael Hart, som alle har kontraktudløb til sommer.

Fredagens lodtrækning til knockout runden af UEFA Cuppen har næppe gjort Aberdeen mindre entusiastiske hverken på den økonomiske eller sportsligt front.

Op af bowlen kom således Bayern München og det tyske storhold er som altid en sikker billetsælger.

"Hvis vi får en god lodtrækning, skal vi ud at investere i mindst et par nye spillere," lød det fra Miller inden det stod klart, at man skulle møde Bayern. Og set i det lys, er forventningerne til en kassekamp næppe blevet nedjusteret.