DBU undersøger Agger/Zanka-episoden

Læs mere
Fold sammen

Daniel Agger kan måske se frem til karantæne efter hans albueslag i hovedet på Mathias 'Zanka' Jørgensen i derbyet mellem Brøndby og FCK mandag. Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

DBUs disciplinærinstans har mulighed for at tage sager op, som dommeren ikke ser i løbet af en kamp. Og det er netop, hvad man har valgt at gøre efter mandagens københavnske derby.

Daniel Agger og Mathias 'Zanka' Jørgensen var i infight i løbet af opgøret, hvor Agger forsøgte at rive sig fri fra FCK-forsvarerens markering, og i den forbindelse ramte Brøndby-forsvareren sin modstander i hovedet med sin albue.

Derfor skal Brøndby nu redegøre for episoden, inden disciplinærinstansen træffer en beslutning om, hvorvidt Agger står til en straf. Derefter vil man træffe en afgørelse, om Agger skal straffes på baggrund af tv-billederne. Denne afgørelse forventes truffet inden næste spillerunde af Superligaen.

DBU skriver endvidere, at dommmer Michael Tykgaards indberetning også omfatter flere tilfælde af brug af pyroteknik under kampen.