DBU har ingen kommentarer til Hareide-udtalelser

Landstrænerens arbejdsgiver kommenterer ikke på udtalelser om, at han gerne havde undværet Tjekkiet-kampen.

Åge Hareide sagde søndag, at han helst ikke havde spillet tirsdagens kamp i Tjekkiet. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har ingen kommentarer til fodboldlandstræner Åge Hareides udtalelser om, at han helst havde undladt at skulle spille Danmarks testkamp tirsdag i Tjekkiet.

DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, oplyser, at DBU's administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer, sidder i møde hele mandag og derfor ikke kommer til at udtale sig.

Åge Hareide vakte søndag en vis opsigt, da han sagde følgende om Danmarks testkamp på tirsdag i Tjekkiet.

- Jeg havde helst set, at vi ikke havde spillet den, fordi jeg ved, hvor problematisk det kan være midt i en hård programperiode.

- Vi går ind i slutfasen i Champions League, hvor klubberne skal forsøge at gå videre fra gruppespillet, sagde landstræneren om situationen, hvor spillerne kan blive fanget mellem klubhold og landshold.

Åge Hareide udtrykte samtidig forståelse for, at DBU er gået med til at spille kampen i Mlada Boleslaw.

- Vi ved, at disse datoer er vigtige. Hvis vi ikke benytter datoerne, så bliver der bare færre og færre kampe for landsholdene. Der er mange lande, der ikke benytter dem.

- Da jeg snakkede med DBU om det, så ville jeg helst have set, at vi ikke havde spillet den, sagde Åge Hareide søndag.

Landstræneren har efter fredagens 4-1-sejr hjemme over Kasakhstan i VM-kvalifikationen modtaget seks afbud til kampen mod Tjekkiet.

Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg, William Kvist, Andreas Cornelius, Yussuf Poulsen og Martin Braithwaite er ikke taget med til Tjekkiet - alle på grund af småskader.

/ritzau/