DBU-direktør svarer Morten Olsen igen

Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør i DBU, siger i et interview med Deadline Morten Olsen imod. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Claus Bretton-Meyer svarer den danske landstræner Morten Olsen igen. Ifølge DBUs administrerende direktør passer det ikke, når Olsen siger, han ikke er blevet informeret omkring ansættelserne af en ny talentudviklingschef og en ny elitechef.

I et interview med Deadline sent torsdag aften giver Bretton-Meyer udtryk for, at Morten Olsen har været og er 'en del af noget større', som også er DBUs nye slogan.

»Morten Olsen har hele tiden været informeret om de folk, vi skulle ansætte. Vi har drøftet med ham, hvad det er for en proces, som vi har haft gang i,« siger Claus Bretton-Meyer til Deadline.

I starten af marts udtalte Morten Olsen ellers, at han intet har hørt til ansættelserne af den nye elitechef, Kim Hallberg, og den nye talentudviklingschef, Flemming Berg, og at han ikke har været spurgt til råds.

Posterne er ret centrale i DBU og dermed i tæt berøring med landstræneren, der i mange år har haft afgørende indflydelse på talentudviklingen, og derfor har det undret flere fodboldkendere og -eksperter, at Morten Olsen tilsyneladende ikke har haft mulighed for at komme med sit syn på tingene.

Men det får altså ikke Claus Bretton-Meyer til at ændre forklaring i interviewet med Deadline, heller ikke selvom studieværten forholder ham landstrænerens udtalelser.

Morten Olsen annoncerede i sidste uge, at han ikke fortsætter som landstræner, når hans kontrakt udløber i sommeren 2016, og som følge deraf skal der findes en efterfølger.

Michael Laudrup har været nævnt som en oplagt kandidat, men Brian Laudrup, ekspert på Kanal 5, der sender Danmarks landskampe, sagde i forbindelse med Danmarks kamp mod USA, at han er i tvivl om, hvorvidt hans bror vil overtage jobbet med tanke på DBU-ledelsens måde at agere på.

I Deadline-interviewet forholder studieværten også Claus Bretton-Meyer for Brian Laudrups udtalelse og spørgsmålet om, om unionen ikke har skabt mange begrænsninger for sig selv, hvis en stor karakter som Michael Laudrup bliver skræmt væk.

»Det må vi jo se. Vi er endnu ikke i en situation, hvor vi skal finde en ny landstræner, men jeg er sikker på, at der er mange dygtige folk, som vil se på det med positive øjne,« siger Claus Bretton-Meyer.

Danmark spiller søndag aften venskabskamp mod Frankrig.