Daramy åbner målkonto i Ajax-storsejr

Mohamed Daramy scorede sit første mål som Ajax-spiller i en storsejr på 9-0 over Cambuur i Æresdivisionen.

Mohamed Daramy skiftede til Ajax fra FC København i slutningen af august. (Arkivfoto) Nikolai Linares/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lidt over ti minutter. Så lang tid skulle Mohamed Daramy bruge på banen som Ajax-spiller, inden han scorede sit første mål for klubben.

Danskeren fik debut for det hollandske hold sidste weekend, da han blev skiftet ind i slutningen af en kamp og spillede små ti minutter.

Lørdag blev den 19-årige fodboldkomet igen sendt på banen i anden halvleg i en ligakamp mod Cambuur, og allerede efter lidt under to minutter scorede han.

Daramy havde egentlig selv mistet bolden i feltet, men fik den generobret. Holdkammeraten Kenneth Taylor endte med kuglen og prikkede den i feltet videre til danskeren, som scorede med en velplaceret afslutning.

Daramy gjorde det til 6-0, i hvad der endte med en blive en knusende sejr på 9-0. Danskeren endte også med at blive noteret for en assist på kampens sidste mål, som David Neres scorede.

Mohamed Daramy skiftede i slutningen af august fra FC København til Ajax i en handel, der indbragte den danske hovedstadsklub 90 millioner kroner.

Et par dage efter fik Daramy debut på A-landsholdet mod Skotland i VM-kvalifikationen.

/ritzau/