Danske VM-spillere fortrøstningsfulde trods skuffelse

Læs mere
Fold sammen

Det danske landshold skuffede med bare at få et enkelt point i VM-åbneren mod Argentina, og det var da heller ikke glade spillere, der skulle stå til regnskab efter kampen.

Men helt skidt var det ikke, lød det. For kravene har ikke ændret sig: Danmark skal blive nummer et i gruppen, og det havde i forvejen krævet sejre over de stærkere nationer som Rusland, Polen og Tyskland.

Anders Eggert:

"Vores følelse er ikke, at vi bare skal videre som en af de første fire. Vi går efter at vinde den her gruppe. Det er der slet ingen tvivl om. Vi kan ikke tillade os at være helt nede over det. Vi kom i gang, og vi fik i det mindste et point. Havde vi tabt, havde det været noget værre."

Niklas Landin:

"Der har hele tiden været det pres på os, at vi gerne skulle blive nummer et i gruppen, og det kan vi stadig nå at blive. Så der er vel ikke mere pres på, end før turneringen gik i gang."

"Selvom vi havde vundet i dag, skulle vi stadig have vundet over de fire andre. På den måde gør det ikke den store forskel, om vi får et eller to point i dag. Men selvtillidsmæssigt ville vi gerne have haft to point, og vi ville gerne have lukket den her i starten af anden halvleg."

Jesper Nøddesbo:

"Det blev en mærkelig kamp præget af mange udvisninger. Vi bliver måske en lille smule nervøse i vores forsvarsspil, fordi vi ikke rigtig ved, hvor hårdt vi må gå til den."

"Det (pointtabet, red.) får ikke nødvendigvis særlig stor betydning, men det er mere selve følelsen, man står med bagefter, der bliver belastende."

"Vi må bruge det som motivation. En dårlig start kan måske være medvirkende til, at vi lægger nogle lag på. Forhåbentlig giver det noget aggressivitet."

"Gudmundur kommer nok lidt klatøjet til pressemødet i morgen. Vi smider et point, som vi ikke skal smide mod et hold, der spiller sig ind i anden halvleg, selvom de er på vej ud af kampen. Det er os, der smider et point, og så skal man altid lige kigge tingene igennem."