Danske OL-sølvvindere står frem som kærester

Christinna Pedersen mener, at hun og Kamilla Rytter Juhl er blevet bedre på banen, fordi de er kærester.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen danner par både på og uden for banen, fortæller de i forbindelse med lanceringen af en ny bog. Scanpix/Goh Chai Hin/arkiv Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Damedoublen Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har de seneste år skabt store resultater som par på badmintonbanen.

Uden for banen har de imidlertid dannet par i endnu længere tid, fortæller de tirsdag i tv-programmet Go' Morgen Danmark ifølge TV2's hjemmeside.

Det sker i forbindelse med, at bogen "Det unikke makkerskab" udkommer. Bogen handler om netop deres partnerskab på og uden for banen.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har sammen vundet blandt andet sølv ved OL og VM foruden en række internationale turneringer.

Christinna Pedersen mener, at det har hjulpet dem på banen, at de har været kærester siden 2009.

- Jeg tror, en af grundene til, at vi er blevet så gode til damedouble, er, at vi også er kærester. Vi har en stor kærlighed til hinanden og elsker også at spille double sammen.

- Den glæde, mange har lagt mærke til, når vi spiller på banen, er på ingen måde påtaget. Vi synes virkelig, at det er fedt at få lov at spille og opleve det her sammen, siger hun til Go' Morgen Danmark.

Når Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har ventet en del år med at indvie offentligheden i deres forhold, skyldes det flere ting, fortæller de.

Parret ville først og fremmest gerne anerkendes for deres resultater.

Derudover har der været nogle sikkerhedsmæssige overvejelser, eftersom parret rejser meget til turneringer rundt omkring i verden, herunder i muslimske lande.

- Derfor havde vi truffet et valg om, at vi ikke ville fortælle om forholdet, før vi var modne til det rent sportsligt.

- Vi skulle ligesom være parate til at vælge nogle lande fra, hvis vi ikke føler, at sikkerheden er i orden, siger Kamilla Rytter Juhl.

/ritzau/