Danske OL-sølvvindere bøvler sig forbi malaysisk duo

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte første sæt klart, men vandt de næste to sæt lige så klart.

Det begyndte skidt for Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, som fik kæmpet sig videre til kvartfinalen i Hongkong. Arkivfoto. Scanpix/Ben Stansall Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kowloon. OL-sølvvinderne i badminton Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var i problemer indledningsvist, men klarede skærene og gik videre fra anden runde i Super Series-turneringen Hong Kong Open.

Den tredjeseedede danske damedouble vandt 10-21, 21-11, 21-9 over Vivian Hoo og Khe Wei Woon fra Malaysia.

Inden torsdagens opgør havde Rytter Juhl og Pedersen vundet alle tidligere fire indbyrdes opgør - senest i Japan Open i september.

I de seneste to indbyrdes kampe havde Vivian Hoo og Khe Wei Woon vundet første sæt, og den tendens fortsatte i Hongkong.

Danskerne magtede kun at følge med indtil stillingen 4-4 i første sæt. Derefter gik det stærkt ned af bakke med syv tabte point i træk og en solid 11-4-føring til malaysierne.

Efter det skuffende første sæt var Rytter Juhl og Pedersen langt bedre med i andet sæt, hvor vendepunktet indtraf.

For første gang i kampen kom danskerne foran med 8-7 i andet sæt, og den føring blev også øget til 9-7, inden malaysierne svarede lidt tilbage.

Rytter Juhl og Pedersen holdt dog fast i dominansen og trak fra til en 15-9-føring. Derfra blev andet sæt vundet i overlegen stil.

Det blev i det hele taget en ensidig forestilling i resten af kampen, hvor danskerne holdt deres momentum og spadserede til en stensikker sejr.

Foran både 5-0 og 12-5 i tredje og afgørende sæt så Rytter Juhl og Pedersen sig ikke tilbage og gik på overbevisende vis videre til fredagens kvartfinaler.

/ritzau/