Danske eksverdensmestre fik ærgerlig sejr

Lars Paaske og Jonas Rasmussen har vundet deres kamp i første runde ved VM, før turneringen er gået i gang. Modstanderne meldte fra, og det ærgrer danskerne.

Verdensmestrene i herredouble fra 2003, Lars Paaske og Jonas Rasmussen, skulle egentlig have været de første danskere i aktion til VM i i badminton i Kuala Lumpur, som begynder mandag. Imidlertid har danskernes brasilianske modstandere, Paulo von Scala og Lucas Araujo, meldt fra til turneringen, hvilket ærgrer den danske konstellation. De to danskere har indtil videre kun fået lov til at træne én time i Putra Stadium, hvor VM afvikles.

- Så det ville have været rart at få noget tid i hallen, siger Jonas Rasmussen til Danmarks Badminton Forbunds hjemmeside.

I anden runde møder Paaske/Rasmussen vinderen af opgøret mellem Vitaly Durkin/Alexander Nikolaenko fra Rusland og Diluka Karunaratne og Dinuka Karunaratne fra Sri Lanka. Herefter venter formentlig de regerende verdensmestre, Fu Haifeng og Cai Jun fra Kina, i en eventuel ottendedelsfinale.

/ritzau/