Dansk venstrefløj erkender manglende målform under VM

sdgfs
Anders Eggert (til venstre, red.) har ikke været tilfreds med sit spil under VM, og han vil løfte sit niveau mod Island.
Læs mere
Fold sammen

Anders Eggert ærgrer sig over sin manglende målform i de seneste kampe ved VM, men han håber at lave om på det i 1/8-finalen mandag mod Island.

I opgøret lørdag aften mod Polen spillede Danmarks normalt stærke og målfarlige venstrefløj Anders Eggert ikke sin bedste kamp og blev i flere perioder erstattet af den normale reserve på positionen, Casper U. Mortensen.

Anders Eggerts indsats resulterede eksempelvis i karakteren 02 på BTs egen skala, og det har indtil videre ikke for alvor kørt for fløjspilleren i VM-turneringen. Hovedpersonen selv har heller ikke været tilfreds med sit spil.

»Jeg vil altid gerne selv spille godt, og det er ikke rigtig lykkedes, og jeg har haft lidt stolpe ud. Det håber vi, bliver lidt anderledes mod Island,« sagde Anders Eggert søndag formiddag efter holdets pressemøde til TV2 Sport.

»Jeg har egentlig ikke haft fornemmelsen af, at mine bolde rigtig bliver reddet af målvogterne. Jeg har mere haft problemer med at ramme selve målet. I går (lørdag, red.) ramte keeperen faktisk ikke nogle af mine bolde. Det var én gang stolpe ud, og én der gik lige forbi,« tilføjede han.

Anders Eggert forventer dog at finde tilbage til sit vanlig høje niveau mod Island.

»Jeg ved ikke, om det har noget at gøre med selvtillid, men i hvertfald bliver det sådan lidt: at nu vil man godt til at score på den næste. Så jeg håber, at jeg har ligeså godt styr på målmanden i morgen (mandag, red.), og så håber jeg bare, at jeg har mere styr på, hvor målet står henne,« sagde han.