Dansk trio faldt tilbage

Tre danske kvinder er fortsat med i topstriden i en golfturnering i Wales, men de måtte alle give slip på toptre efter fredagens anden runde.

Det lignede indtil de tre sidste huller endnu en smuk dansk golfdag ved Wales Ladies Championship, men på fredagens tre sidste huller tabte Lisa Holm Sørensen fire slag og strøg væk fra en sikker andenplads til en delt placering som nummer fem efter en samlet runde i et slag over banens par.

Sammen med Iben Tinning og Amanda Moltke-Leth begyndte hun andendagen på Machynys-banen i toptre, men alle tre danskere faldt en smule tilbage i topstriden. Iben Tinning kom rundt i 70 slag, og hun hentede dermed tre slag på Lisa Holm Sørensen og ligger nu ligeledes på en delt femteplads. Amanda Moltke-Leth ligger på en delt niendeplads efter en runde i banens par.

Turneringen føres af englænderen Rebecca Hudson, der havde rigtig godt gang i golfspillet med en runde i syv slag under par. Samlet er hun fire slag foran Lisa Holm Sørensen og tre slag foran de nærmeste konkurrenter.

/ritzau/