Dansk toprytter tager fra barselsseng til brostenshelvede

Matti Breschel har rundet de 30 somre og kan nu kalde sig far til to Fold sammen
Læs mere

Matti Breschel er blevet far for anden gang, men der har ikke været meget tid til at nyde den nyfødte for Danmarks bedste bud på en Paris-Roubaix konge.

Hvis familieforøgelse kan udrette mirakler for en professionel sportsmand, er det bare med at komme til lommerne og få sat penge på Matti Breschel som vinder af forårsklassikeren Paris-Roubaix. Onsdag doblede den 30-årige Tinkoff-Saxo-rytter op på børnefronten, da han blev far til en pige.

Det er Matti Breschel og kæresten Maria Josefine Jensens andet barn, og sammen med storebror Charlie timede den lille familie forøgelsen ganske fornuftigt, da farmand kommer til at spille en nøglerolle i brostensklassikeren Paris-Roubaix, der køres på søndag den 12. april.

»Matti tog hjem efter Flandern Rundt for at kunne være der til fødslen, men er nu på vej til holdets base for at være med til de sidste forberedelser,« fortæller sportsdirektør Lars Michaelsen, der skal styre Tinkoff-Saxo-tropperne i Paris-Roubaix.

Der har altså ikke været meget tid til at nyde kronprinsessens komme for Matti Breschel, der kun fik et døgns tid omkrings barselssengen.

Sammen med Peter Sagan er Matti Breschel blandt de ryttere, Tinkoff-Saxo sætter deres lid til i Paris-Roubaix.